Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

V sredo, 15. maja 2024, je Vrtec Tolmin v okviru Ekošole gostil XVII. srečanje koordinatorjev ekovrtcev Slovenije na temo voda. Udeleženci iz vse Slovenije so se zbrali v Kinogledališču. Po uvodnih pozdravih ravnateljice, župana in nacionalnega koordinatorja Ekošole so si ogledali kulturni program vrtca, dobili so informacije o programu Ekošole za vrtce za naprej, prisluhnili predavanju Dušana Jesenška, potem pa se podali na voden pohod po učni poti ob Tolminki in na ogled razstave v vrtcu. Srečanje so zaključili s kosilom v hotelu Dvorec.

Razstava v hodnikih vrtca in v telovadnici je plod celoletnega dela vseh skupin in si jo lahko ogledate do 24. maja med 14. in 16. uro. Posnetek prireditve si bo mogoče ogledati na programu KA-TV Tolmin v torek, 28. maja 2024, ali na povezavi.

Martina Kenda, ravnateljica

Pri registraciji udeležencev so sodelovale Jadranka Jukič (nekdanja ekokoordinatorica našega vrtca) in prostovoljki Julija in Vita.

V kulturnem programu so poleg otrok in vzgojiteljic sodelovali tudi starši.

Veliki oder Kinogledališča je bil komaj dovolj velik za vse nastopajoče.

Kamišibaj Reka z Natašo Hvala

Plesalke Artfit studia z Mojco Maurič

Razstava

Učna pot ob Tolminki z vodstvom Milene Brešan, Majde Pagon, Dušana Jesenška in Roberta Svetičiča

Zapri