Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

V sklopu Eko projekta smo si v skupini Škrati zastavili nalogo, da si pripravimo svojo mini visoko gredo. Z aktivnim sodelovanjem otrok

smo v igralnici iz semen najprej vzgojili sadike, ki smo jih nato presadili v pravo mini visoko gredo. Z njo smo se predstavili tudi na sejmu Altermed v Celju pod geslom »Vem kaj jem« ter na Eko prazniku v Tolminu. V medijih pa smo zasledili nagradni natečaj Pampers, ki izbranim vrtcem podarja visoke grede. Kot kaže smo se z daljšim zapisom dejavnosti v zvezi s sejanjem in sajenjem tako dobro izkazali, da smo si zaslužili nagrado. Vrtec Volče je bil eden izmed 20 vrtcev v Sloveniji, ki si je prislužil novo visoko gredo. V prejšnjem tednu smo jo z veseljem pomagali postaviti in napolniti, vanjo smo seveda takoj posadili nekaj sadik.

Tudi v tem primeru se je rek, ki pravi, da iz majhnega zraste veliko, izkazal za pravega, saj je iz mini grede »zrasla« velika greda.

 

Vzgojiteljice

Zapri