Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Kot ste verjetno zasledili, se je konec tedna na naših koncih mudila karavana kolesarjev na dirki po Sloveniji. Lanskega junija smo z našimi transparenti in glasnim navijanjem pričakali kolesarje v Volčah.

Ker pa se letos v sklopu vrtca in šole dirke nismo mogli udeležiti, smo vseeno pripravili prav poseben dogodek, ki smo ga poimenovali Dirka po Volčah. Prav ste razumeli, otroci iz vrtca in učenci PŠ Volče so se s svojimi vzgojiteljicami in učiteljicami podali na prav posebno kolesarsko traso.

Na dogodek smo povabili tudi starše, stare starše, tete, strice, skratka vse, ki so želeli podpreti naš navijaški duh. V petek, 16. 6., nas je »na placu« v Volčah pričakalo veliko število navijačev. S svojo prisotnostjo so neizmerno osrečili otroke, ki so se s svojimi poganjalci ali kolesi podili po začrtani poti. Glasno navijanje je zagotovo odmevalo daleč naokoli in popestrilo začetek kolesarskega vikenda v naši dolini.

Seveda smo poskrbeli tudi za zaščitno opremo in tako postali pravi mali kolesarji na dirki po Volčah.

Z veseljem smo spet na en nov način podprli naše odlične profesionalne kolesarje… Rek pravi, da je bolje pozno kot nikoli. V Volčah pa rečemo, bolje prej kot nikoli 😊

 

Otroci in vzgojiteljice iz vrtca Volče

ter učenci in učiteljice PŠ Volče

 

Zapri