Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Spoštovani starši,

vabimo vas na prvi roditeljski sestanek, ki bo v ponedeljek, 30. avgusta 2021, v skupini, v katero je vključen vaš otrok (v prihodnjih dneh boste po pošti prejeli pisno obvestilo).

  • Ob 17.00 za starše otrok iz skupin: Srnica, Račka, Zajček, Račka, Miška, Škrati in Sovica.
  • Ob 18.00 za starše otrok iz skupin: Ježek, Petelinček, Pikapolonica, Čebelica, Metuljček, Žabica in Zmajčki.

 

DNEVNI RED:

  1. Srečanje in pogovor z vzgojitelji o vseh potrebnih informacijah ob vstopu otroka v vrtec in o načinu uvajanja novincev.
  2. Imenovanje predstavnika skupine v Svet staršev.

 

Starši otrok iz zunanjih enot Volče, Volarje in OŠ Franceta Bevka boste imeli roditeljski sestanek na zunanjih enotah v igralnicah, kamor bo vključen vaš otrok.

Obvestilo staršem, ki prvič vključujejo otroka v vrtec: ob prihodu otrok novincev v vrtec morajo starši oddati zdravniški potrdili (potrdilo pediatra o zdravstvenem stanju otroka in o cepljenju) vzgojiteljici ali v upravo vrtca.

Vljudno vas prosimo, da zaradi preprečevanje širjenja COVID-19 na roditeljski sestanek pridete samo zdravi starši brez otrok. Obvezni sta uporaba zaščitne maske in razkuževanje rok ob vhodu v vrtec. Obenem vas naprošamo, da spremljate našo internetno stran, kjer bomo objavili vse spremembe, do katerih bi lahko prišlo ob spremembi pogojev združevanja oseb v zaprtih prostorih.

Pričakujemo vas!

Martina Kenda, ravnateljica